Zet een middelgrote pan op middelhoog vuur.
Schud de kokosmelk en doe een scheutje (ca. 1/3 van het pak) in de pan
Laat de kokosmelk indampen tot je grote bellen ziet (als je met een spatel een streep trekt, dan moet de streep zichtbaar blijven).
Voeg de currypasta toe aan de ingedikte kokosmelk. Bak de curry pasta voor 1 minuut en roer constant totdat de aroma’s van de curry pasta vrij komen.
Voeg de karbonade reepjes toe aan de curry pasta en bak al roerende voor een minuut.
Doe de rest van de kokosmelk er bij en breng het geheel aan de kook.
Voeg de vissaus, palmsuiker en limoenbladeren* toe aan de curry en roer alles nog een keer goed om. Het vlees moet net onder het vocht zitten, eventueel een klein scheutje water of (kippen)bouillon toevoegen.
Dek de pan af en laat het 30 tot 45 minuten zachtjes stoven totdat het vlees zacht is is.
Terwijl de curry staat te pruttelen, kan je de rijst opzetten.