🚚  Gratis verzending in oktober met kortingscode: herfst24 (geen minimum bedrag!)

Over Ons

Wij zijn Mandy & Weeri, de gezichten achter Thais Tafelen.

Ons doel is om jou en je tafelgenoten blij te maken. Met onze kookboxen willen wij jou helpen om de échte Thaise smaken op tafel te krijgen, een betere kok te worden en lekker en gezond te kunnen eten.

De eerste stapjes

Thais Tafelen is ontstaan vanuit een idee van Weeri en zijn moeder Sanit. Met de kerst van 2020, toen niemand uit eten kon, maakten zij de ‘Thaise Rijsttafel‘. Vanuit de kleine thuiskeuken bereidden ze 10 Thaise gerechten die mensen eenvoudig in de oven konden opwarmen.

Op exact datzelfde moment leerden Weeri en Mandy elkaar kennen. Na elkaar een keer gezien te hebben op een date, stond Mandy er op om te helpen bij het bezorgen van de allereerste Thaise Rijsttafel. Liefde gaat inderdaad door de maag.

 

Een nieuw idee

Na twee jaar vol (ondernemende) avonturen, deed zich opeens een nieuwe kans voor. Weeri zijn zus Bebe opende in januari 2023 de deuren van haar Thaise restaurant in Steenwijk. Omdat het voor haar niet mogelijk was om direct bij de Thaise importeur in te kopen, zetten Weeri en Mandy de Thaise Toko op. Een tussenhandel voor Bebe’s restaurant.

Vanuit deze tussenhandel kregen Weeri en Mandy het idee om thuis-kook-boxen te maken. Een beetje zoiets als Hello Fresh, maar dan gericht op Thais eten.

Ingrediënten Panang curry Thais Tafelen

Onze belofte

Authentieke Thaise smaak, door jou gekookt
Ons doel is simpel. Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken om zelf een authentieke Thaise maaltijd op tafel te kunnen zetten. Zo kan je zelf heerlijk en vers Thais tafelen waneer jij wilt. We hopen daarnaast dat we je kunnen helpen om een betere kok te worden.

Je krijgt A-kwaliteit ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen
Wij selecteren voor jou de beste Thaise ingrediënten die we kunnen vinden. Zo maken we gebruik van curry pasta geproduceerd in Thailand door het familiemerk Nittaya. In deze curry pasta zitten geen E-nummers, alleen pure kruiden en specerijen.

Je krijgt contact met echte mensen
Samen is voor ons het toverwoord. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij willen dat jullie samen aan tafel genieten. Daarnaast willen wij graag onze producten en diensten samen met jullie ontwikkelen. Of je nou een vraag, klacht, idee, of suggestie hebt; wij horen het graag!

Wij respecteren je privacy. We sturen maximaal twee keer per week een nieuwsbrief. Uitschrijven kan op elk moment.