Thais eten met kerst - kerstdiner thuis Thais

Geschreven door Weeri

Thais bezorgen Groningen: een luxe Thaise rijsttafel box alleen verkrijgbaar met kerst

Vraagt u zich af of er ook Thais wordt bezorgd in Groningen tijdens de kerst? Om een lang verhaal kort te maken…ja! Sterker nog, met onze luxe Thaise Rijsttafel kerstboxen krijgt u nóg meer Thais voor een vaste prijs.

De nadelen van uit eten gaan

Af en toe wilt u natuurlijk uwzelf verwennen met een hapje eten buiten de deur. Met kerst uit eten met het hele gezin kan dan al snel in de kosten lopen.

Met de grote drukte in restaurants moet u vaak lang wachten tussen de verschillende gangen door, wat af doet aan de hele beleving. Daarnaast is een druk restaurant ook nog eens erg rumoerig waardoor u niet lekker kunt bijkletsen met uw kinderen of kleinkinderen.

Traditioneel gaat de aandacht meestal naar meer Europees georiënteerde restaurants die luxe gerechten zoals duif, eend en aardappel gratin serveren. Sommige Thaise restaurants kiezen er dan ook voor om dicht te zijn met de kerstdagen.

Het voordeel van thuis eten met kerst

Het voordeel van thuis eten is dat u alles kunt doen op uw eigen tempo. Gezellig beginnen met een borrel en lekker de hele avond samen tafelen. Wanneer u het er aan toe hebt, kunt u door met de volgende gang.

Daarnaast is thuis eten veel intiemer. In tegenstelling tot eten in een restaurant heeft u geen last van gepraat van anderen. Zo kunt u volledig concentreren op de gesprekken met uw gasten, kinderen, of kleinkinderen. Wel zo fijn.

Thais eten met kerst

Is het uw wens om Thais te eten met de kerst? Dan is een van onze Thaise Rijsttafel Kerstboxen wellicht perfect voor u.

U kunt kiezen tussen een box voor twee personen met 6 verschillende gerechten en een box voor vier personen met wel meer dan 10 verschillende gerechten.

Heeft u of uw gasten voorkeur voor vegetarisch of zelfs vegan? Dat is geen probleem. Gluten allergie? Ook geen probleem. Wij willen dat iedereen lekker kan smullen tijdens de kerstdagen.

Houdt u van garnalen en wilt u helemaal uitpakken met de kerst? Bekijk dan eens onze super deluxe rijsttafel.

Luxe dineren zoals in een restaurant

In elke box zit een soep, ideaal als voor- of tussengerecht. Daarnaast zijn er verschillende kleine gerechten zoals Thaise viskoekjes of huisgemaakte kipsaté met echte pindasaus. Als hoofdgerecht bevat elke box verschillende curry’s, wokgerechten en salades.

Voor de liefhebbers bieden we ook nog mango met kleefrijst als desert. Zo kunt u zelf thuis een luxe diner creëren, net als in een restaurant.

Wat u kunt verwachten

U ontvangt op de aangegeven data (zie hieronder) een box met daarin verschillende gerechten, verpakt in gesealde bakjes. De gerechten worden gekoeld geleverd, maar zijn vers bereid door de chef kok van KAO Thai te Steenwijk (5* met 95 reviews op Google).

De bakjes zijn ovenbestendig en kunnen eenvoudig en snel opgewarmd worden. Wij adviseren 20 minuten in een oven van 160 graden, of 4 a 5 minuten in de magnetron.

Daarnaast vindt u in de box allerlei kleine bakjes met ‘toppings’. De toppings zijn bijvoorbeeld vers gesneden koriander en bosui of cashewnoten die u zelf over de gerechten kunt doen om er een feestelijke rijsttafel van te maken.

Bezorgen in Groningen

De Thaise Rijsttafel boxen worden op zaterdag 23, zondag 24 of maandag 25 december bezorgd in Groningen. Tijdens het afrekenen kunt u aangeven op welke dag u het pakket bezorgd wilt hebben.

Helaas bezorgen we niet op dinsdag 26 december. Zoals gezegd worden de gerechten vers bereid. Dat houdt in dat de gerechten twee dagen goed blijven in de koeling. Dus als u de kerstbox op maandag 25 december ontvangt en in de koeling bewaart, dan zijn de gerechten de volgende dag nog heerlijk vers.

Is het genoeg eten?

Met zoveel verschillende gerechten krijgt u meer dan genoeg eten voor het aangegeven aantal personen. Bijvoorbeeld: in een luxe Thaise Rijsttafel voor vier personen zitten 10 gerechten. Gemiddeld is elk gerecht ongeveer 250 gram. Dat komt neer op 2,5kg eten in totaal (!). Daarbovenop komt nog rijst voor vier.

Voor een normale avondmaaltijd kunt u uitgaan van 400 tot 500 gram eten per persoon. Voor vier personen zou dat neer komen op zo’n 2kg in totaal. Zoals u kunt zien krijgt u dus meer dan genoeg.

Mocht u nog wat eten over hebben, dan kunt u hier natuurlijk de volgende dag nog lekker van genieten. Ook zou u er eventueel voor kunnen kiezen om een of meerdere gerechten niet op te warmen. Deze kunt u dan meteen invriezen, dan blijft het nog wel drie maanden goed.

Tijdelijke aanbieding

De Thaise rijsttafel kerstboxen zijn alleen verkrijgbaar tijdens de kerstdagen. U kunt uiterlijk bestellen tot en met zondag 17 december. Let op! We hebben een beperkte capaciteit, dus zolang de voorraad strekt.

Indien u meer vragen heeft, stuur ons dan gerust een e-mail (hallo@thaistafelen.nl), of klik hier om de menu’s te vergelijken.

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop