Selecteer een pagina

Thais Tafelen

Thuis koken als een Thai

Vanaf 2024 gaan wij Thais Tafelen pakketten aanbieden voor thuis. Zoiets als Hello Fresh en Marley Spoon, maar dan helemaal gericht op Thais eten. Geen problemen meer met moeilijk te vinden ingrediënten en eenvoudig de echte Thaise smaken bij jou bereid in de keuken.

Echte Thaise smaak, door jou bereid

Nu kan je de échte Thaise smaken zelf thuis koken. Met precies de juiste ingrediënten en exacte hoeveelheden kan jij thuis net zo lekker eten als in Thailand.

Altijd de juiste ingrediënten

Speciaal naar de toko om een hele zak kruiden te halen die je nooit helemaal opmaakt. Dat is verleden tijd.

In onze box krijg je precies de juiste hoeveelheden kruiden en specerijen.

Gezond en gevarieerd eten

De Thaise keuken biedt volop gevarieerde gerechten. Boordevol groenten, een variatie aan proteïnen en bomvol verrassende smaken. Ook voor vegetariërs en zelfs voor veganisten is er volop keus! 

Wees de eerste om een proefpakket uit te proberen

Wij zoeken enthousiaste thuiskoks die ons willen helpen. In het eerste kwartaal van 2024 gaan we een aantal proefpakketten maken. Hiervoor zijn we op zoek naar thuiskoks van beginnend tot aan ver gevorderd.

Jij krijgt van ons een gratis proefpakket. In ruil daarvoor willen wij graag jouw feedback. Hoe was het pakket, hoe ging de bereiding, hoe waren de smaken? Daarmee kunnen we de pakketten perfectioneren.

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop