Selecteer een pagina
Thais eten met kerst - kerstdiner thuis Thais

Thais eten met kerst

Wil je een tafel vol heerlijke en verrassende gerechten zonder uren te hoeven koken?

De Thaise Rijsttafel kerstbox is uitverkocht!

De kerstmenu’s zijn het resultaat van een samenwerking tussen KAO Thai Steenwijk en Thais Tafelen

Zo werkt het

Klik hier om te bekijken wat u kunt verwachten van de Thaise Rijsttafel Kerstbox.

1. Kies je pakket(ten) en betaal veilig via iDeal

2. Bezorging op jouw aangegeven moment

3. Opwarmen met duidelijk stappenplan

Thaise Rijsttafels Kerstbox bestellen

Let op! Uiterlijk te bestellen tot en met zondag 17 december.

Veelgestelde vragen

Waar bezorgen jullie?

U kunt uw bestelling gratis afhalen bij KAO Thai in Steenwijk of u kunt ervoor kiezen om het voor €6,95 aan huis te laten bezorgen. Bezorgen doen wij door de gehele provincie Friesland, Groningen en 40 km rondom Steenwijk.

Indien u interesse heeft in het bestellen van een Thaise Rijsttafel, maar uw adres valt buiten het bezorgingsgebied, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kijken we samen of we de bezorging mogelijk kunnen maken. 

Hoelaat worden de gerechten thuisbezorgd?

Op zaterdag 23 december, zondag 24 december en maandag 25 december zullen wij de bestellingen aan huis bezorgen. Het tijdstip is afhankelijk van de route en zal daarom later per e-mail aan u bekend worden gemaakt. Als u niet thuis bent rond het opgegeven tijdstip, zou u ons instructies kunnen geven over waar u graag zou willen dat wij uw maaltijd achterlaten. Indien mogelijk kunnen we ook een ander tijdstip afspreken. Woont u in de omgeving van Steenwijk? Dan is het ook mogelijk uw bestelling bij Kao Thai in Steenwijk af te halen.

Is al het Thaise eten pittig?

Nee hoor, zeker niet! In elk pakket vind je een mooi balans tussen pittig en minder pittig eten. Zo is er voor ieder wat wils. Pittige gerechten duiden we aan met een pepertje. Voor vragen met betrekking tot de gerechten, kun je ons altijd benaderen via het contactformulier.

Wat zijn de extra's als ik kies voor het Super Deluxe Menu?

Ten opzichte van het Luxe menu krijgt u bij het Super Deluxe Menu:

✔︎ Nasi Sapparod als extra gerecht
✔︎
Pad Krapao met rundvlees i.p.v. varkensvlees
✔︎ Pad Pak Ruam met garnalen i.p.v. alleen groenten
✔︎4 blacktiger garnalen van de gril bij de Bebe’s Yam Kaw Pod salade
✔︎
Speciale Thaise Seafood Sambal voor bij de garnalen

Ik heb nog nooit van jullie gehoord. Doen jullie dit al lang?

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter onze pakketten. Het is namelijk niet de eerste keer dat we mensen verwennen met een tafel vol heerlijke gerechten.

Het begon allemaal in 2020, toen moeder Sanit en zoon Weeraphon besloten om hun gezamenlijke passie voor koken om te zetten in een bijzonder project. Het leek Weeraphon al een tijdje ontzettend leuk om dit samen met zijn moeder te ervaren en tijdens de kerst van 2020 boden ze de eerste Thaise Rijsttafelboxen aan in Drachten en omgeving. Het was een groot succes en mensen vroegen naar meer.

In die tijd leerde Weeraphon zijn vriendin Mandy kennen. Zij vond het maar als te interessant en bood aan om te helpen met het bezorgen van de pakketten. In de maanden die volgden bleef Mandy aandringen op een vervolg. De mensen waren immers zo enthousiast! Naast hun reguliere werkzaamheden begonnen ze met het aanbieden van tweepersoonsboxen. De blije klanten motiveerden hen om elke maand weer met iets nieuws te komen. Helaas werd het een beetje te veel naast de andere werkzaamheden en besloten ze het idee te laten rusten.

In 2021 kwamen Weeraphon zijn zus en nichtje Krystal over uit Thailand om zich permanent in Nederland te vestigen. Bebe, net als haar moeder en broer een gepassioneerde kok, sloot zich tijdens de kerstdagen aan bij het team. Opnieuw wilden we mensen tijdens de kerstdagen verwennen met de authentieke smaken en geuren uit Thailand. Voor ons is dit het échte kerstgevoel.

In 2023 openden Bebe en haar partner een Thais restaurant, Kao Thai, in Steenwijk. Haar missie gaat verder dan alleen eten verkopen; ze wil haar klanten een cultuur- en smaakbeleving bieden. Met passie voor koken en authentieke recepten probeert ze mensen het échte Thailand te laten proeven. Nu Kerst 2023 voor de deur staat, kunnen we als familie niet wachten om samen te werken en andere families mee te nemen op een onbezorgde culinaire reis door Thailand.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om de heerlijke smaken van Thailand te ontdekken.

Over ons

Weeraphon en Sanit

Hoe het begon

Tijdens het corona jaar begon de Thaise Rijsttafel als leuk project tussen moeder en zoon. Omdat mensen men kerst niet uit eten konden, bedachten Sanit en Weeraphon een leuke en makkelijke manier om toch samen de kerstdagen te kunnen genieten.

Weeraphon en Mandy

Hoe het verder ging

Na het succes van het eerste jaar kregen Sanit en Weeraphon hulp van vriendin / schoondochter Mandy.

Zij perfectioneerde de verpakking van de pakketten en zorgde er voor dat de markt groeide van een straal van 30km rondom Drachten naar het hele gebied tussen Heerenveen en Delfzijl.

Bebe & Krystal

Waar we nu staan

Inmiddels is er een vierde familielid onderdeel van de Thaise Rijsttafel pakketten geworden. Zus Bebe runt dagelijks haar Thaise restaurant in Steenwijk.

Met haar passie, expertise en professionele keuken kunnen we de kerstmenu’s nog grootser aanpakken dan ooit tevoren!

Contactformulier

Heeft u nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten!

Indien u binnen 24 uur geen reactie heeft onvangen, kijk dan in uw spam-box of controleer uw opgegeven e-mailadres. 

Afhaaladres

Waar we koken en waar u gratis kan afhalen

Thais Tafelen

Zeeweegbree 15-3
8472BD, Wolvega
KVK: 63497689

Veilig betalen via

Volg ons op social media

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop